Dobra država, Bojan Dobovšek, korupcija, program, volitve, voščilo, 2021

Voščilo za praznične dni in upanje na boljše leto 2021

Zaključuje se leto, ki nas je v marsičem presenetilo. Življenje po vsem svetu je zaznamovala pandemija COVID-19. Upamo, da se bo gospodarstvo in socialno življenje čim prej vrnilo v vsaj približno ustaljene tire. Vsekakor je na hudem preizkusu medgeneracijska solidarnost, sploh zaradi nadpovprečne ogroženosti, ranljivosti naših starejših državljanov.

Zaradi sprejetih ukrepov ob epidemiji COVID-19 je vsaj deloma zastalo celotno družbeno, tudi strankarsko življenje, razen v delu, ki ga dnevno spodbujajo polarizirani mediji. Vsi pogrešamo komunikacijo, osebno, poslovno, tudi srečanja, kjer smo se lahko pogovorili. Kot vidite, smo v Dobri državi precej aktivni na družbenih omrežjih, s čimer ohranjamo prisotnost v družbenem, političnem življenju. Zaradi medijsko-anketne blokade je to ena naših redkih opcij. Redno se, tudi s sporočili za javnost, opredeljujemo do ključnih vprašanj (proračun, demografski sklad, volilni sistem, epidemija…). Posebej smo ponosni na doseženih 12 % za zadnjih nadomestnih županskih volitvah v Velenju. Nastopili smo samostojno, naš kandidat je odlično zastopal naše barve. Zato z optimizmom gledamo v prihodnost, v Državni zbor, ki nujno potrebuje prevetritev.

.
V stranki Dobra država vztrajamo. Levo-desno politično obračunavanje, ki dosega vrhunec v teh decembrskih dneh, neprestano uničuje potenciale Slovenije in deli, ideološko zastruplja državljane. To nas dodatno nas utrjuje v prepričanju, da imamo prav.

Želimo vam vesele Božične praznike in srečno v Novem letu 2021. Za tem nesrečnim 2020 ne bomo dolgo žalovali. Predvsem pa ostanite zdravi.

Prof. dr. Bojan Dobovšek, predsednik Dobre države

0
Feed

Oddajte komentar