NLB, nakazila, Iran, Bojan Dobovšek, Tarča, korupcija, pranje denarja

Tarča: Vlada ne vlada, ampak ponovno zamegljuje probleme!

Vlada ne vlada, ampak zavaja javnost! SMC namreč zahteva posebno parlamentarno preiskovalno komisijo za preiskovanje spornih nakazil v NLB, čeprav ima v okviru izvršilne oblasti v rokah vse vzvode za preiskovanje te zadeve.

Vlada več kot očitno ne vlada, ampak v primeru spornih nakazil v NLB spet zavaja javnost, ki ji poskuša "prodati", da rešuje problem, v resnici pa počne prav obratno. Stranka modernega centra -  SMC namreč zahteva posebno parlamentarno preiskovalno komisijo za preiskovanje spornih nakazil v NLB, čeprav ima v okviru izvršilne oblasti v rokah vse vzvode, od predsednika vlade, notranje ministrice, pravosodnega ministra......da zadeve učinkovito razišče. Namesto tega so se spet odločili za zamegljevanje problema, lahko samo sklepamo zakaj. Izvajanje spornih nakazil namreč v nobenem primeru ne bi bilo mogoče brez soglasja vodstev bank in njihovih političnih pokroviteljev.


O vsem tem smo spregovorili v Tarči na TV SLO, celotno oddajo si lahko pogledate tukaj: http://www.rtvslo.si/slovenija/bodo-domnevno-pranj...


Slika: Screenshot TV SLO - TARČA

0
Feed

Oddajte komentar