Dobra država, Smiljan Mekicar, predsednik, kongres, volitve, Melani Mekicar, podpisi, Državni zbor

Predsednik stranke Dobra država je Smiljan Mekicar

Izredni kongres stranke Dobra država v spletni obliki je za novega predsednika stranke izvolil Smiljana Mekicarja, dosedanjega predsednika sveta stranke.

Izbor predsednika zagotavlja kontinuiteto dela v stranki, ki za temelje postavlja izkoreninjenje plenilske logike upravljanja države, ničelno stopnjo tolerance do korupcije na vseh ravneh, končanje ekološke brezbrižnosti, socialno pravičnost ter delovanje pravne države (več o programu na www.dobradrzava.si/program-dz-2022). Stranka se je seznanila tudi s pogovori o morebitnem predvolilnem povezovanju stranke s sorodno mislečimi.

Stranka se bo volitev v Državni zbor udeležila na podlagi podpore državljanov, zato v skladu z odlokom predsednika Republike o začetku volilnih opravil od ponedeljka, 14. 2. 2022, intenzivno zbira podpise državljanov in izvaja številne regijske aktivnosti.

V petek, 18. 2. 2022, bo stranka obiskala Podravsko in Pomursko regijo ter Prlekijo. V Murski Soboti bo predsednik stranke na novinarski konferenci predstavil podrobnosti ter nadaljnje aktivnosti stranke do volitev.

0
Feed

Oddajte komentar