Smiljan Mekicar, Dobra država, volitve, podpisi, Prekmurje, Pomurje, Prlekija, program, Vesna, Melani Mekicar

Dobra država v Pomurju, Podravski regiji in Prlekiji: edina usmeritev je kakovost življenja vseh

Predsednik stranke Dobra država je v petek predstavil aktivnosti stranke v predvolilni kampanji. Hkrati je pojasnil, da je Dobra država edine resne pogovore o sodelovanju opravila s stranko Vesna

Dobra država je začela z zbiranjem podpisov takoj po odloku predsednika Republike o začetku volilnih opravil. S trenutno dinamiko bo stranka podpise državljanov zbrala v roku največ 10 dni, kar kaže na veliko podporo državljanov.

Na novinarski konferenci v Murski Soboti so sodelujoči, predsednik stranke Dobra država Smiljan Mekicar, generalni sekretar, Gregor Vovk Petrovski in Matej Vučko, kandidat za poslanca, predstavili usmeritve stranke na državnem in lokalnem nivoju. Ključne točke programa so izkoreninjenje plenilske logike upravljanja države, ničelno stopnjo tolerance do korupcije na vseh ravneh, končanje ekološke brezbrižnosti, socialno pravičnost ter delovanje pravne države (več o programu na www.dobradrzava.si/program-dz-2022).

Stranka je danes demantirala lažne novice o povezovanju z listo LIDE, hkrati pa potrdila, da je imela edine resne pogovore s stranko Vesna, s katero je kompatibilna v večini točk programa. Do dogovora zaenkrat ni prišlo.

Celotna novinarska konferenca je dosegljiva na FB strani Dobre države.

0
Feed

Oddajte komentar