Dobra država, volitve, predsednik, Bojan Dobovšek

Dobra država bo na izrednem kongresu odločala o povezovanju s sorodnimi strankami in izbirala novega predsednika stranke

Predsednik stranke Dobre države, prof. dr. Bojan Dobovšek, je izvršni odbor stranke danes obvestil, da odstopa s položaja predsednika stranke.

Sporočilo je izvršni odbor prejel medtem, ko je obravnaval odločitev o potencialnem dogovarjanju z drugimi, vsebinsko podobnimi strankami. Stranka Dobra država nadaljuje s pripravami na volitve v Državni zbor in sledi sprejetemu programu »Izberimo prihodnost« (https://www.dobradrzava.si/program-dz-2022), katerega ključni del je trajnostni razvoj, prenehanje s škodljivimi delitvami, boj proti korupciji na vseh področjih in zagotavljanje kakovosti življenja za vse državljane.

Stranka Dobra država je v preteklih letih zgradila močno lokalno mrežo in je pri koncu oblikovanja kandidatnih list za volitve v Državni zbor. Na izrednem kongresu bo stranka odločala o morebitnem povezovanju z drugimi strankami, s katerimi si deli poglede na prihodnji razvoj Slovenije.

0
Feed

Oddajte komentar